Noppert wint Players Championship 2 in Barnsley

Danny Noppert heeft de titel gepakt tijdens het tweede Players Championship-toernooi van het jaar. De Fries was in de finale van Players Championship 2 zijn tegenstander Simon Whitlock met 8-3 de baas.

De darter uit Joure had op weg naar de finale gewonnen van Dylan Slevin (6-3), Connor Scutt (6-0), Vladimir Andersen (6-4), Jamie Hughes (6-3), Callan Rydz (6-4) en Brendan Dolan (7-3).

Tegen Whitlock kwam Noppert in de tweede leg al op een break voorsprong via een 80 finish. Whitlock brak even later terug, maar via een 12-darter in de zesde leg kwam 'The Freeze' opnieuw een break voor. Uiteindelijk liep Noppert uit naar een 8-3 zege.

Het is voor Noppert zijn vierde PDC-titel. Eerder won hij al twee Players Championship-toernooien, evenals de UK Open-titel in 2022. 

Teamgenoten Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld werden bij de laatste zestien uitgeschakeld. Michael van Gerwen verloor bij de laatste 32, terwijl Vincent van der Voort zijn Waterloo in de eerste ronde vond.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top