Noppert verliest in kwartfinale van uiteindelijke winnaar Anderson

Danny Noppert kende woensdag een prima toernooi tijdens Players Championship 25 in Barnsley. De 32-jarige darter uit Joure wist tot de kwartfinales gestoken en kon enkel tegen worden gehouden door een Gary Anderson in topvorm.

Noppert was het toernooi begonnen met een comfortabele 6-2 overwinning op Kevin Doets. Daarna wist 'The Freeze' ook Andy Boulton (6-5), William O'Connor (6-4) en Martin Lukeman (6-1) te verslaan voor een plek bij de laatste acht.

Tegen Anderson begon Noppert ook voortvarend, maar de Fries kon een 4-2 voorsprong niet omzetten in een overwinning. Anderson schakelde een tandje bij en wist dankzij een gemiddelde van 107 met 6-4 te winnen van Noppert. Anderson zou later ook de dagzege opeisen in Barnsley.

Gian van Veen begon sterk aan Players Championship 25 door Ritchie Edhouse met 6-1 te verslaan met een gemiddelde van 107. In de tweede ronde was Steve Lennon echter met 6-2 te sterk.

Raymond van Barneveld ging in de eerste ronde met 6-0 onderuit tegen Jamie Clark. Ook Vincent van der Voort kwam de openingsronde niet door. Hij moest met 6-1 zijn meerdere erkennen in Lennon, die woensdag dus twee Dart Kings wist te verslaan.


Scroll to top