Noppert verliest in kwartfinale van uiteindelijke winnaar Anderson

Danny Noppert kende woensdag een prima toernooi tijdens Players Championship 25 in Barnsley. De 32-jarige darter uit Joure wist tot de kwartfinales gestoken en kon enkel tegen worden gehouden door een Gary Anderson in topvorm.

Noppert was het toernooi begonnen met een comfortabele 6-2 overwinning op Kevin Doets. Daarna wist 'The Freeze' ook Andy Boulton (6-5), William O'Connor (6-4) en Martin Lukeman (6-1) te verslaan voor een plek bij de laatste acht.

Tegen Anderson begon Noppert ook voortvarend, maar de Fries kon een 4-2 voorsprong niet omzetten in een overwinning. Anderson schakelde een tandje bij en wist dankzij een gemiddelde van 107 met 6-4 te winnen van Noppert. Anderson zou later ook de dagzege opeisen in Barnsley.

Gian van Veen begon sterk aan Players Championship 25 door Ritchie Edhouse met 6-1 te verslaan met een gemiddelde van 107. In de tweede ronde was Steve Lennon echter met 6-2 te sterk.

Raymond van Barneveld ging in de eerste ronde met 6-0 onderuit tegen Jamie Clark. Ook Vincent van der Voort kwam de openingsronde niet door. Hij moest met 6-1 zijn meerdere erkennen in Lennon, die woensdag dus twee Dart Kings wist te verslaan.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top