Noppert, Van Duijvenbode en Van Gerwen naar finaledag in Graz

Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Michael van Gerwen zijn er alle drie in geslaagd om de laatste 16 te halen op de Austrian Darts Open in Graz.

Noppert, Van Duijvenbode en Van Gerwen naar finaledag in Graz

Noppert begon vrijdag met een 6-5 overwinning op landgenoot Jermaine Wattimena aan het Euro Tour-toernooi in Oostenrijk. Zaterdagmiddag wist hij vervolgens af te rekenen met Dimitri van den Bergh (6-3). Bij de laatste 16 speelt de Fries tegen Jonny Clayton, de nummer elf van de plaatsingslijst op dit evenement.

Dirk van Duijvenbode en Michael van Gerwen stroomden het toernooi vanaf de tweede ronde in. Van Duijvenbode versloeg lokale favoriet Rowby-John Rodriguez met 6-4 en treft met Zoran Lerchbacher in de derde ronde opnieuw een thuisspeler.

Van Gerwen was met 6-3 te sterk voor Cameron Menzies. De Vlijmenaar, in 2013, 2017 en 2019 winnaar op de Austrian Darts Open, kruist zondagmiddag de degens met James Wade.


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top