Noppert strandt in halve eindstrijd in Wieze

Danny Noppert is na een prima toernooi in het Belgische Wieze tot de halve eindstrijd gekomen tijdens de Belgian Darts Open. Vincent van der Voort, Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode werden eerder al uitgeschakeld.

Van der Voort verloor vrijdag in de eerste ronde met 6-3 van Jamie Hughes. Een dag later ging Michael van Gerwen in de tweede ronde onderuit tegen Kim Huybrechts (6-4).

Van Duijvenbode en Noppert kwamen de tweede ronde wel door na zeges op respectievelijk Mervyn King (6-5) en Madars Razma (6-5). Van Duijvenbode verloor daarna wel na een spectaculaire pot met 6-5 van Jonny Clayton.

Noppert wist echter door te stoten tot de laatste vier met verdere overwinningen op Joe Cullen (6-4) en Adrian Lewis (6-3). In de halve finales bleek de latere toernooiwinnaar Dave Chisnall echter met 7-4 te sterk.


Van Gerwen heeft paar dagen vrijaf na Premier League-titel

26 May 2023

Michael van Gerwen vertrekt zaterdag naar New York, waar volgende week de US Darts Masters plaatsvindt. Mighty Mike weet nog niet hoe hij zijn vrije dagen gaat besteden, zo vertelde hij tegen de Nederlandse pers in de O2 Arena.

Scroll to top