Noppert strandt in halve eindstrijd in Wieze

Danny Noppert is na een prima toernooi in het Belgische Wieze tot de halve eindstrijd gekomen tijdens de Belgian Darts Open. Vincent van der Voort, Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode werden eerder al uitgeschakeld.

Van der Voort verloor vrijdag in de eerste ronde met 6-3 van Jamie Hughes. Een dag later ging Michael van Gerwen in de tweede ronde onderuit tegen Kim Huybrechts (6-4).

Van Duijvenbode en Noppert kwamen de tweede ronde wel door na zeges op respectievelijk Mervyn King (6-5) en Madars Razma (6-5). Van Duijvenbode verloor daarna wel na een spectaculaire pot met 6-5 van Jonny Clayton.

Noppert wist echter door te stoten tot de laatste vier met verdere overwinningen op Joe Cullen (6-4) en Adrian Lewis (6-3). In de halve finales bleek de latere toernooiwinnaar Dave Chisnall echter met 7-4 te sterk.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top