Noppert reageert op prachtig nieuws: ''Wat een eer om hier aan mee te mogen doen''

De PDC kwam afgelopen maandag met prachtig nieuws voor onze Dart King Danny Noppert. De darter uit Joure mag in augustus afreizen naar 'Down Under' voor twee World Series-toernooien.

Noppert kreeg een uitnodiging om mee te doen aan de New Zealand Darts Masters (4-5 augustus) en New South Wales Darts Masters (11-12 augustus). Het is de eerste keer dat 'The Freeze' mag deelnemen aan deze toernooien.

''Super mooi nieuws! Wat een eer om hier aan mee te mogen doen. Nu al zin in!'', zo laat Noppert weten in een eerste reactie.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top