Noppert naar tweede ronde op Dutch Darts Championship, Van der Voort uitgeschakeld

Danny Noppert heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de tweede ronde op de Dutch Darts Championship. Helaas wist Vincent van der Voort zich niet bij de laatste 32 te scharen.

Noppert stond geen leg af in zijn partij tegen Arjan Konterman. Dankzij een gemiddelde van 97 en een finishpercentage van 46 procent werd het 6-0 voor Noppert, die zaterdagmiddag in de tweede ronde aantreedt tegen Martin Schindler.

Van der Voort moest na een beslissende leg zijn meerdere erkennen in Danny Jansen. De Noord-Hollander kon een 4-2 en 5-4 voorsprong niet verzilveren. In de tiende leg kreeg Van der Voort twee matchdarts, maar deze werden gemist op dubbel 9. Via dubbel 10 maakte Jansen gelijk, alvorens Jansen de winst pakte in de beslissende elfde leg.

Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode stromen het toernooi zaterdag vanaf de tweede ronde in. Van Gerwen bijt het spits af tegen Jelle Klaasen. Van Duijvenbode moet aanleggen tegen Mickey Mansell.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top