Noppert naar tweede ronde op Dutch Darts Championship, Van der Voort uitgeschakeld

Danny Noppert heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de tweede ronde op de Dutch Darts Championship. Helaas wist Vincent van der Voort zich niet bij de laatste 32 te scharen.

Noppert stond geen leg af in zijn partij tegen Arjan Konterman. Dankzij een gemiddelde van 97 en een finishpercentage van 46 procent werd het 6-0 voor Noppert, die zaterdagmiddag in de tweede ronde aantreedt tegen Martin Schindler.

Van der Voort moest na een beslissende leg zijn meerdere erkennen in Danny Jansen. De Noord-Hollander kon een 4-2 en 5-4 voorsprong niet verzilveren. In de tiende leg kreeg Van der Voort twee matchdarts, maar deze werden gemist op dubbel 9. Via dubbel 10 maakte Jansen gelijk, alvorens Jansen de winst pakte in de beslissende elfde leg.

Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode stromen het toernooi zaterdag vanaf de tweede ronde in. Van Gerwen bijt het spits af tegen Jelle Klaasen. Van Duijvenbode moet aanleggen tegen Mickey Mansell.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top