Noppert naar tweede ronde op Dutch Darts Championship, Van der Voort uitgeschakeld

Danny Noppert heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de tweede ronde op de Dutch Darts Championship. Helaas wist Vincent van der Voort zich niet bij de laatste 32 te scharen.

Noppert stond geen leg af in zijn partij tegen Arjan Konterman. Dankzij een gemiddelde van 97 en een finishpercentage van 46 procent werd het 6-0 voor Noppert, die zaterdagmiddag in de tweede ronde aantreedt tegen Martin Schindler.

Van der Voort moest na een beslissende leg zijn meerdere erkennen in Danny Jansen. De Noord-Hollander kon een 4-2 en 5-4 voorsprong niet verzilveren. In de tiende leg kreeg Van der Voort twee matchdarts, maar deze werden gemist op dubbel 9. Via dubbel 10 maakte Jansen gelijk, alvorens Jansen de winst pakte in de beslissende elfde leg.

Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode stromen het toernooi zaterdag vanaf de tweede ronde in. Van Gerwen bijt het spits af tegen Jelle Klaasen. Van Duijvenbode moet aanleggen tegen Mickey Mansell.


Van Gerwen heeft paar dagen vrijaf na Premier League-titel

26 May 2023

Michael van Gerwen vertrekt zaterdag naar New York, waar volgende week de US Darts Masters plaatsvindt. Mighty Mike weet nog niet hoe hij zijn vrije dagen gaat besteden, zo vertelde hij tegen de Nederlandse pers in de O2 Arena.

Scroll to top