Noppert en Van Duijvenbode winnen soeverein hun potjes op World Matchplay

Na Michael van Gerwen zijn ook teamgenoten Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode woensdagavond doorgedrongen tot de kwartfinales op de World Matchplay in Blackpool.

Noppert wist dankzij een ijzersterk optreden met 11-4 te winnen van Daryl Gurney. De Fries noteerde hierbij een gemiddelde van 102 en een finishpercentage van liefst 61 procent.

Bij de laatste acht komt Noppert tegenover Van Duijvenbode te staan. De Westlander startte uitstekend aan zijn partij tegen Michael Smith en wist dankzij een 170 finish een 4-0 voorsprong te pakken. Die voorsprong werd uitgebouwd naar 8-4, alvorens Smith nog terug wist te komen tot 9-7. Daarna maakte Van Duijvenbode het karwei af met een 86 finish en een 15-darter. 


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top