Noppert en Van Duijvenbode beginnen met gemakkelijke zege aan World Cup of Darts

Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode hebben Nederland eenvoudig een plek in de tweede ronde bezorgd op de World Cup of Darts in Frankfurt.

Noppert en Van Duijvenbode beginnen met gemakkelijke zege aan World Cup of Darts

Dartsdreumes Brazilië, dat met Diogo Portela en Artur Valle aantrad, werd met 5-0 verslagen. Het Nederlandse duo kwam tot een gemiddelde van 87 punten per beurt, zo'n tien punten hoger dan het moyenne van de twee Brazilianen.

Nadat Nederland via onder meer een 15-darter op een 2-0 voorsprong was gekomen, kreeg Brazilië in derde leg hun enige mogelijkheid om een leg te pakken. Portela en Valle misten hun vier kansen, waarna Noppert de stand via dubbel 16 op 3-0 bracht.

Noppert maakte er daarna ook 4-0 van via dubbel 10, alvorens Nederland het duel in stijl afsloot met een 15-darter. Het Nederlandse duo speelt zaterdagmiddag in de tweede ronde tegen William O'Connor en Steve Lennon uit Ierland.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top