Noppert blikt vooruit op wedstrijd tegen Schindler: ''Zondag zijn we even geen vrienden''

Danny Noppert begint zondagmiddag aan zijn vijfde deelname op de World Matchplay. Vorig jaar haalde 'The Freeze' de halve finales bij het prestigieuze toernooi in Blackpool.

De 32-jarige darter reist met veel vertrouwen af naar Blackpool. ''De laatste weken sta ik heel goed te spelen. Dit is mijn vijfde deelname op de World Matchplay en de Winter Gardens is een leuke locatie om te spelen. Ik kijk er altijd naar uit om er te spelen'', zegt Noppert in een vooruitblik met de podcast Weekly Dartscast.

In zijn openingswedstrijd neemt Noppert het op tegen Martin Schindler. "Martin is één van de spelers met wie ik het bijzonder goed kan vinden op de Pro Tour. Maar zondag zijn we even geen vrienden."

Het duel tussen Noppert en Schindler is zondagmiddag de eerste partij van de middagsessie die om 14:00 uur van start gaat. Later op de middag komt ook Dirk van Duijvenbode in actie tegen Kim Huybrechts.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top