Noppert blikt vooruit op clash tegen Price op World Grand Prix: ''Zal mijn topvorm moeten laten zien''

Voor Danny Noppert begint de World Grand Prix op maandagavond met een clash tegen oud-wereldkampioen Gerwyn Price. De darter uit Joure tankte afgelopen week nog wat vertrouwen richting de ontmoeting met 'The Iceman' door één van de Players Championship-toernooien in Barnsley te winnen.

Die vorm zal Noppert maandag opnieuw moeten laten zien tegen Price. ''Gerwyn is een enorme goede speler'', beaamt 'The Freeze' in een vooruitblik met de PDC.

''Dit is een lastige loting en ik zal mijn topvorm moeten laten zien. Echter zit ik wel in een goede flow na het winnen van een Players Championship-toernooi afgelopen week.''

Met een goede resultaat op de World Grand Prix hoopt Noppert weer progressie te kunnen maken op de wereldranglijst, waar hij nu de negende plaats bezet.

''Ik wil graag weer een goede prestatie neerzetten. Ik bekijk het wel wedstrijd voor wedstrijd en hopelijk doe ik het weer goed. Op die manier kan ik kleine stapjes zetten richting het behalen van een plek in de top acht van de wereldranglijst'', aldus Noppert.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top