Noppert bereikt tweede ronde op World Grand Prix

Danny Noppert heeft zich in navolging van teamgenoot Michael van Gerwen bij de laatste zestien geschaard op de World Grand Prix door in de eerste ronde Gabriel Clemens te verslaan.

Dankzij een opmerkelijke tweede leg ging de eerste set met 3-0 naar Noppert. De Fries miste vier volle beurten aan openingsdubbels en zag dat Clemens een voorsprong van ruim driehonderd punten had opgebouwd. Toch ging die leg met een 101 check-out nog naar 'The Freeze'.

In de tweede set moest Noppert een 0-2 achterstand goedmaken. Dat deed hij echter overtuigend met achtereenvolgens een 14-, 15- en een 13-darter.

Noppert speelt donderdagavond in de tweede ronde van de World Grand Prix tegen Nathan Aspinall. Van Gerwen komt woensdagavond al in actie. 'Mighty Mike' neemt het op tegen Stephen Bunting. 


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top