Noppert bereikt tweede ronde op World Grand Prix

Danny Noppert heeft zich in navolging van teamgenoot Michael van Gerwen bij de laatste zestien geschaard op de World Grand Prix door in de eerste ronde Gabriel Clemens te verslaan.

Dankzij een opmerkelijke tweede leg ging de eerste set met 3-0 naar Noppert. De Fries miste vier volle beurten aan openingsdubbels en zag dat Clemens een voorsprong van ruim driehonderd punten had opgebouwd. Toch ging die leg met een 101 check-out nog naar 'The Freeze'.

In de tweede set moest Noppert een 0-2 achterstand goedmaken. Dat deed hij echter overtuigend met achtereenvolgens een 14-, 15- en een 13-darter.

Noppert speelt donderdagavond in de tweede ronde van de World Grand Prix tegen Nathan Aspinall. Van Gerwen komt woensdagavond al in actie. 'Mighty Mike' neemt het op tegen Stephen Bunting. 


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top