Nederland overtuigend naar kwartfinales op World Cup of Darts

Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode hebben zich op oppermachtige wijze gekwalificeerd voor de kwartfinales op de World Cup of Darts in Frankfurt.

Het Nederlandse duo beslisten de ontmoeting met Ierland al in de singles, waardoor er geen beslissende koppelpartij nodig was.

Noppert moest even op gang komen in de eerste single tegen William O'Connor, maar wist na een 1-1 tussenstand met twee 12-darters het verschil te maken. Dankzij een 14-darter in de vijfde leg werd het eerste punt binnengehaald voor Nederland.

Van Duijvenbode was daarna een klasse apart in zijn wedstrijd tegen Steve Lennon. Met onder meer een 108 finish, 11-darter en een 12-darter werd het 4-1 voor Van Duijvenbode, die bovendien een gemiddelde van ruim 110 noteerde.

Foto: Kais Bodensieck/PDC Europe


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top