Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Van Gerwen had de eerste editie van de Poland Darts Masters in 2023 op oppermachtige wijze gewonnen onder meer door twee 110+ gemiddeldes te gooien. 

'Mighty Mike' begon zijn jacht op titelprolongatie succesvol met zeges op Karel Sedlacek (6-1) en Boris Krcmar (6-0). Tegen de Kroaat wierp Van Gerwen bovendien ook een gemiddelde van 109.98 per beurt.

In de halve finales ging het echter mis tegen Rob Cross. Van Gerwen slaagde er niet in om zijn niveau van de kwartfinale te herhalen en verloor met 7-2 van de Engelsman.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Scroll to top