Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Van Gerwen had de eerste editie van de Poland Darts Masters in 2023 op oppermachtige wijze gewonnen onder meer door twee 110+ gemiddeldes te gooien. 

'Mighty Mike' begon zijn jacht op titelprolongatie succesvol met zeges op Karel Sedlacek (6-1) en Boris Krcmar (6-0). Tegen de Kroaat wierp Van Gerwen bovendien ook een gemiddelde van 109.98 per beurt.

In de halve finales ging het echter mis tegen Rob Cross. Van Gerwen slaagde er niet in om zijn niveau van de kwartfinale te herhalen en verloor met 7-2 van de Engelsman.


Van Gerwen strandt tegen superieure Wright in Hildesheim

01 September 2024

Michael van Gerwen is bij de German Darts Championship tot de kwartfinales gekomen. Bij de laatste acht van het Euro Tour-toernooi in het Duitse Hildesheim verloor hij van een superieure Peter Wright, die uiteindelijk ook de titel pakte.

Michael van Gerwen haalt kwartfinales bij rentree na operatie

22 August 2024

Michael van Gerwen heeft bij zijn rentree op de PDC Tour de kwartfinales gehaald bij Players Championship 18. De drievoudig wereldkampioen speelde zijn eerste toernooi sinds hij eind juli onder het mes ging voor een gebitsoperatie.

Scroll to top