Loting voor World Series of Darts Finals bekend

Van 16 tot en met 18 september zijn de topdarters te bewonderen in de AFAS Live voor de World Series of Darts Finals. Vier van onze spelers zijn ook te bewonderen in Amsterdam.

Michael van Gerwen behoort tot de geplaatste spelers en stroomt het toernooi vanaf de tweede ronde in. 'Mighty Mike' krijgt te maken met een Australische tegenstander, want hij treft de winnaar uit het duel tussen Gordon Mathers en Damon Heta.

Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort starten het toernooi vanaf de eerste ronde. Van Duijvenbode kruist de degens met Haupai Puha, terwijl Noppert met Simon Whitlock ook een opponent uit Oceaniƫ heeft. Van der Voort staat tegenover Matt Campbell.

De eerste ronde wordt gespeeld op vrijdag 16 september, terwijl een dag later de tweede ronde ingepland staat. Op zondag 18 september worden de kwartfinales, halve finales en finale afgewerkt.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top