Loting voor World Series of Darts Finals bekend

Van 16 tot en met 18 september zijn de topdarters te bewonderen in de AFAS Live voor de World Series of Darts Finals. Vier van onze spelers zijn ook te bewonderen in Amsterdam.

Michael van Gerwen behoort tot de geplaatste spelers en stroomt het toernooi vanaf de tweede ronde in. 'Mighty Mike' krijgt te maken met een Australische tegenstander, want hij treft de winnaar uit het duel tussen Gordon Mathers en Damon Heta.

Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort starten het toernooi vanaf de eerste ronde. Van Duijvenbode kruist de degens met Haupai Puha, terwijl Noppert met Simon Whitlock ook een opponent uit Oceaniƫ heeft. Van der Voort staat tegenover Matt Campbell.

De eerste ronde wordt gespeeld op vrijdag 16 september, terwijl een dag later de tweede ronde ingepland staat. Op zondag 18 september worden de kwartfinales, halve finales en finale afgewerkt.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top