Loting voor World Grand Prix bekend: Van Duijvenbode tegen titelverdediger in Leicester

De loting voor de World Grand Prix 2022 is bekend. Dit dubbel-in dubbel-uit toernooi wordt van 3 tot en met 9 oktober in Leicester gespeeld, en voor ons zijn Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode van de partij.

Van Duijvenbode werd bij de loting gekoppeld aan Jonny Clayton, die het toernooi vorig jaar wist te winnen. Afgelopen weekend stonden Van Duijvenbode en Clayton nog tegenover elkaar bij de Belgian Darts Open en toen was het Clayton die na een hoogstaande partij met 6-4 aan het langste eind trok.

Van Gerwen gaat het in de eerste ronde opnemen tegen Gary Anderson. De Brabander wist het toernooi in het verleden al vijfmaal te winnen, maar de laatste keer dateert uit 2019. 

Noppert krijgt in de eerste ronde te maken met Gabriel Clemens. De Fries kwam vorig jaar tot de halve eindstrijd op de World Grand Prix, en verloor toen van de uiteindelijke winnaar Clayton.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top