Loting voor World Grand Prix bekend: Van Duijvenbode tegen titelverdediger in Leicester

De loting voor de World Grand Prix 2022 is bekend. Dit dubbel-in dubbel-uit toernooi wordt van 3 tot en met 9 oktober in Leicester gespeeld, en voor ons zijn Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode van de partij.

Van Duijvenbode werd bij de loting gekoppeld aan Jonny Clayton, die het toernooi vorig jaar wist te winnen. Afgelopen weekend stonden Van Duijvenbode en Clayton nog tegenover elkaar bij de Belgian Darts Open en toen was het Clayton die na een hoogstaande partij met 6-4 aan het langste eind trok.

Van Gerwen gaat het in de eerste ronde opnemen tegen Gary Anderson. De Brabander wist het toernooi in het verleden al vijfmaal te winnen, maar de laatste keer dateert uit 2019. 

Noppert krijgt in de eerste ronde te maken met Gabriel Clemens. De Fries kwam vorig jaar tot de halve eindstrijd op de World Grand Prix, en verloor toen van de uiteindelijke winnaar Clayton.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top