Loting voor onze spelers op EK Darts bekend

Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort doen van 27 tot en met 30 oktober een gooi naar de Europese titel op het EK Darts in Dortmund. 

Van Duijvenbode heeft van de PDC de eer gekregen om op 27 oktober in de openingswedstrijd in actie te komen. 'Aubergenius' neemt het op tegen Madars Razma voor een plek bij de laatste zestien.

Noppert en Van der Voort spelen ook op de eerste speeldag. Noppert kruist de degens met Andrew Gilding, terwijl Van der Voort het spits afbijt tegen Damon Heta.

Van Gerwen verschijnt op vrijdag 28 oktober op het podium. De viervoudig EK-winnaar speelt tegen Chris Dobey voor een plek in de tweede ronde. 


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top