Loting voor Belgian Darts Open 2022 bekend

De loting voor de Belgian Darts Open 2022 is bekendgemaakt. Namens TOTO Dart Kings doen Michael van Gerwen, Vincent van der Voort, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert van 23 tot en met 25 september mee in Wieze.

Van dit viertal is Van der Voort de enige die het toernooi vanaf de eerste ronde moet aanvangen. 'The Dutch Destroyer' speelt op vrijdagavond tegen Jamie Hughes bij de laatste 48.

Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode zijn met een bye direct toegelaten tot de tweede ronde. Voor Van Gerwen wacht in de tweede ronde een duel met Kim Huybrechts of Steve West.

Ook Noppert en Van Duijvenbode zouden tegenover een Belgische opponent kunnen komen te staan. Noppert speelt tegen Madars Razma of een Belgische winnaar uit het nog niet gespeelde kwalificatietoernooi. Van Duijvenbode bijt het spits af tegen Mervyn King of eveneens een Belgische qualifier. 


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top