Loting bekend voor de TOTO Dart Kings spelers op het WK Darts

De loting voor het WK Darts is bekendgemaakt. Van vrijdag 15 december 2023 tot en met woensdag 3 januari 2024 strijden vijf spelers van de TOTO Dart Kings om de wereldtitel in het Alexandra Palace in Londen.

Gian van Veen is de enige deelnemer van de TOTO Dart Kings die het toernooi in de eerste ronde moet starten. Hij neemt het op tegen Man Lok Leung uit Hong Kong. Bij winst wacht Gabriel Clemens in de tweede ronde.

Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld zijn rechtstreeks toegelaten tot de tweede ronde. Van Gerwen krijgt te maken met Keane Barry of Reynaldo Rivera in de tweede ronde van het WK Darts.

Noppert treft de winnaar uit het duel tussen Scott Williams en Haruki Muramatsu. Van Barneveld kruist de degens met Radek Szaganski of Marko Kantele, terwijl Van Duijvenbode de degens gaat kruisen met Keegan Brown of Boris Krcmar.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top