Nederlandse titel blijft uit tijdens Euro Tour-toernooi in Praag

Vincent van der Voort is tijdens de Czech Darts Open gestrand in de halve finale. 'Fast Vinnie' was dichtbij zijn eerste Euro Tour-finale sinds 2014, maar verloor van Rob Cross bij de laatste vier.

Nederlandse titel blijft uit tijdens Euro Tour-toernooi in Praag

De Noord-Hollander versloeg achtereenvolgens Geert Nentjes (6-2), Martin Schindler (6-5), Adrian Lewis (6-3) en Adam Gawlas voor een halvefinaleplaats.

Er leek meer in het verschiet te liggen, want Van der Voort kwam op een 4-1 voorsprong tegen Cross. 'The Dutch Destroyer' liet echter kansen op 5-1, en even later ook 5-4, onbenut en verloor uiteindelijk met 7-4.

Michael van Gerwen ging een ronde eerder in de kwartfinales onderuit tegen de latere toernooiwinnaar Luke Humphries. De laatste zestien was voor Dirk van Duijvenbode het eindstation na een 6-5 nederlaag tegen Rowby-John Rodriguez.

Michael komt aanstaande donderdag weer in actie tijdens de volgende speelronde van de Premier League Darts. Dirk maakt komend weekend zijn opwachting tijdens de European Darts Grand Prix in Stuttgart. Vincent zien we tijdens de Dutch Darts Championship in Zwolle (27-29 mei) weer terug.

Foto: Kais Bodensieck/PDC


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top