Nederlandse titel blijft uit tijdens Euro Tour-toernooi in Praag

Vincent van der Voort is tijdens de Czech Darts Open gestrand in de halve finale. 'Fast Vinnie' was dichtbij zijn eerste Euro Tour-finale sinds 2014, maar verloor van Rob Cross bij de laatste vier.

Nederlandse titel blijft uit tijdens Euro Tour-toernooi in Praag

De Noord-Hollander versloeg achtereenvolgens Geert Nentjes (6-2), Martin Schindler (6-5), Adrian Lewis (6-3) en Adam Gawlas voor een halvefinaleplaats.

Er leek meer in het verschiet te liggen, want Van der Voort kwam op een 4-1 voorsprong tegen Cross. 'The Dutch Destroyer' liet echter kansen op 5-1, en even later ook 5-4, onbenut en verloor uiteindelijk met 7-4.

Michael van Gerwen ging een ronde eerder in de kwartfinales onderuit tegen de latere toernooiwinnaar Luke Humphries. De laatste zestien was voor Dirk van Duijvenbode het eindstation na een 6-5 nederlaag tegen Rowby-John Rodriguez.

Michael komt aanstaande donderdag weer in actie tijdens de volgende speelronde van de Premier League Darts. Dirk maakt komend weekend zijn opwachting tijdens de European Darts Grand Prix in Stuttgart. Vincent zien we tijdens de Dutch Darts Championship in Zwolle (27-29 mei) weer terug.

Foto: Kais Bodensieck/PDC


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top