Nederlandse titel blijft uit tijdens Euro Tour-toernooi in Praag

Vincent van der Voort is tijdens de Czech Darts Open gestrand in de halve finale. 'Fast Vinnie' was dichtbij zijn eerste Euro Tour-finale sinds 2014, maar verloor van Rob Cross bij de laatste vier.

Nederlandse titel blijft uit tijdens Euro Tour-toernooi in Praag

De Noord-Hollander versloeg achtereenvolgens Geert Nentjes (6-2), Martin Schindler (6-5), Adrian Lewis (6-3) en Adam Gawlas voor een halvefinaleplaats.

Er leek meer in het verschiet te liggen, want Van der Voort kwam op een 4-1 voorsprong tegen Cross. 'The Dutch Destroyer' liet echter kansen op 5-1, en even later ook 5-4, onbenut en verloor uiteindelijk met 7-4.

Michael van Gerwen ging een ronde eerder in de kwartfinales onderuit tegen de latere toernooiwinnaar Luke Humphries. De laatste zestien was voor Dirk van Duijvenbode het eindstation na een 6-5 nederlaag tegen Rowby-John Rodriguez.

Michael komt aanstaande donderdag weer in actie tijdens de volgende speelronde van de Premier League Darts. Dirk maakt komend weekend zijn opwachting tijdens de European Darts Grand Prix in Stuttgart. Vincent zien we tijdens de Dutch Darts Championship in Zwolle (27-29 mei) weer terug.

Foto: Kais Bodensieck/PDC


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top