Halvefinaleplaats voor Van Veen bij Players Championship 30

Gian van Veen heeft zijn eerste volledige seizoen op de PDC Pro Tour afgesloten met een halvefinaleplaats tijdens Players Championship 30. 'GVV The Giant' moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de winnaar van het laatste vloertoernooi van het jaar.

Van Veen wist achtereenvolgens Damian Mol (6-3), Jimmy Hendriks (6-1), Simon Whitlock (6-5), Rob Cross (6-5) en Cam Crabtree (6-2) te verslaan. In de halve finale werd zijn opmars gestuit door Dave Chisnall, die met 7-4 te sterk was voor de darter uit Poederoijen.

Danny Noppert kwam tot de kwartfinales van Players Championship 30. Na zeges op Tony Martinez (6-3), Daniel Klose (6-5), Adam Gawlas (6-0) en Stephen Bunting (6-3), ging hij met 6-3 onderuit tegen Jim Williams.

Raymond van Barneveld versloeg Nick Fullwell (6-3) en Darius Labanauskas (6-5), alvorens hij met 6-2 verloor van Ross Smith. Vincent van der Voort werd in de eerste ronde uitgeschakeld door Scott Waites (6-4). Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode deden niet mee aan dit toernooi.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top