Halvefinaleplaats voor Van Veen bij Players Championship 30

Gian van Veen heeft zijn eerste volledige seizoen op de PDC Pro Tour afgesloten met een halvefinaleplaats tijdens Players Championship 30. 'GVV The Giant' moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de winnaar van het laatste vloertoernooi van het jaar.

Van Veen wist achtereenvolgens Damian Mol (6-3), Jimmy Hendriks (6-1), Simon Whitlock (6-5), Rob Cross (6-5) en Cam Crabtree (6-2) te verslaan. In de halve finale werd zijn opmars gestuit door Dave Chisnall, die met 7-4 te sterk was voor de darter uit Poederoijen.

Danny Noppert kwam tot de kwartfinales van Players Championship 30. Na zeges op Tony Martinez (6-3), Daniel Klose (6-5), Adam Gawlas (6-0) en Stephen Bunting (6-3), ging hij met 6-3 onderuit tegen Jim Williams.

Raymond van Barneveld versloeg Nick Fullwell (6-3) en Darius Labanauskas (6-5), alvorens hij met 6-2 verloor van Ross Smith. Vincent van der Voort werd in de eerste ronde uitgeschakeld door Scott Waites (6-4). Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode deden niet mee aan dit toernooi.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top