Halvefinaleplaats voor Noppert tijdens Players Championship 22

Danny Noppert heeft tijdens het 22ste Players Championship-toernooi in Barnsley de halve finales weten te halen. Ook Vincent van der Voort wist meerdere potjes te winnen. 

Noppert versloeg achtereenvolgens Radek Szaganski (6-5), Mike de Decker (6-4), Chris Dobey (6-5), David Pallett (6-2) en Michael Smith (6-4), alvorens de Fries bij de laatste vier verloor van Krzysztof Ratajski (7-5).

Van der Voort begon zijn toernooi met overwinningen op Keane Barry (6-2) en John Henderson (6-5). Bij de laatste 32 bleek Michael Smith echter met 6-4 te sterk.

Voor Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld zat het toernooi er na één ronde al op. Van Duijvenbode ging met 6-5 onderuit tegen Stephen Burton, terwijl Van Barneveld met 6-1 zijn meerdere moest erkennen in Jermaine Wattimena. 


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top