Gemiste kansen breken Danny Noppert op bij WK Darts

Danny Noppert is op het WK Darts niet verder gekomen dan de tweede ronde. 'The Freeze' had een bye in de openingsronde van het toernooi in Londen, maar verloor daarna in zijn eerste wedstrijd met 3-0 in sets van Scott Williams.

De uitslag op zichzelf ziet er fors uit, maar laat niet helemaal het wedstrijdbeeld zien. In feite had Noppert op een 2-0 voorsprong in sets moeten staan. Zo kende 'The Freeze' een spectaculaire start aan de wedstrijd met een 170 finish en kreeg hij daarna kansen om de eerste set te winnen. Echter miste Noppert drie setpijlen en die werden hard afgestraft door een 80 finish van zijn Engelse tegenstander.

In de tweede set kreeg Noppert opnieuw setkansen, maar deze keer voorkwamen twee missers op dubbel 10 dat de set naar de darter uit Joure ging. Williams profiteerde opnieuw en wist daarna de derde set met 3-1 te winnen om Noppert uit te schakelen.

Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.