Enkel Van Duijvenbode door naar slotdag in Boedapest

Dirk van Duijvenbode is de enige van de vier aanwezige TOTO Dart Kings-spelers in Boedapest die erin is geslaagd om de slotdag te halen van de Hungarian Darts Trophy.

Van Duijvenbode won zaterdagmiddag in de tweede ronde op knappe wijze van Chris Dobey met een gemiddelde van 104.

Eerder op de middag werd Danny Noppert uitgeschakeld door Rusty-Jake Rodriguez. De Fries verloor met 6-1 van de Oostenrijker.

In de avondsessie moesten ook Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen het toernooi verlaten. 'Barney' ging met 6-5 onderuit tegen José de Sousa, terwijl Van Gerwen na een beslissende leg zijn meerdere moest erkennen in Simon Whitlock. 


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top