Dubbel kwalificatiesucces voor Van der Voort

Vincent van der Voort heeft dinsdag in Barnsley kwalificatie afgedwongen voor de Belgian Darts Open (23-25 september) en de Gibraltar Darts Trophy (14-16 oktober).

 

Tijdens het kwalificatietoernooi voor de Belgian Darts Open won Van der Voort van Luke Woodhouse (6-2) en William Borland (6-3).

Bij de qualifier voor het Euro Tour-toernooi in Gibraltar versloeg hij Jose Justicia (6-0) en Kevin Doets (6-4). Raymond van Barneveld was dichtbij plaatsing voor de Gibraltar Darts Trophy, maar verloor in de finaleronde van Daryl Gurney (6-3).

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode hoefden geen kwalificatietoernooien te spelen. Omdat zij tot de top-16 van de Pro Tour-ranking behoren, waren zij automatisch geplaatst voor de laatste twee Euro Tour-toernooien van dit seizoen. 


Van Gerwen heeft paar dagen vrijaf na Premier League-titel

26 May 2023

Michael van Gerwen vertrekt zaterdag naar New York, waar volgende week de US Darts Masters plaatsvindt. Mighty Mike weet nog niet hoe hij zijn vrije dagen gaat besteden, zo vertelde hij tegen de Nederlandse pers in de O2 Arena.

Scroll to top