Drie spelers van TOTO Dart Kings in top-12 wereldranglijst na World Matchplay

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode hebben alle drie progressie gemaakt op de PDC Order of Merit door hun goede prestaties op de World Matchplay.

Michael is na zijn eindzege in Blackpool terug op de derde plaats. Hij verkleinde bovendien zijn achterstand op Gerwyn Price en Peter Wright.

Danny is dankzij zijn halvefinaleplaats op de World Matchplay voor het eerst terug te vinden bij de tien beste darters ter wereld.

Dirk kwam in Blackpool tot de kwartfinales, waardoor hij is gestegen naar de twaalfde positie op de wereldranglijst.

Vincent van der Voort had zich dit jaar niet geplaatst voor de World Matchplay en heeft daardoor drie plekken moeten inleveren op de PDC Order of Merit. Hij staat nu 31ste op de ranking. Raymond van Barneveld behield zijn 53ste plaats.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top