Comfortabele start voor Van Gerwen op Grand Slam: 'Dat geeft veel voldoening naar de volgende wedstrijd'

Michael van Gerwen begon zaterdagavond uitstekend aan de Grand Slam of Darts. Dankzij een gemiddelde van ruim 101 en een finishpercentage van 83 procent werd Nathan Rafferty met 5-2 verslagen.

Na afloop verscheen Van Gerwen voor onze camera om zijn wedstrijd te analyseren. Tevens blikte hij terug op zijn vakantie in Rome vlak voorafgaand aan dit toernooi.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top